Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen je

Čeh fotoaparatom snimao djecu bez odjeće: Hrvatska policija ga ulovila

Dijete, ilustracija
Dijete, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
Policajci su uhitili Čeha koji je fotoaparatom snimao djecu bez odjeće.

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 82-godišnjim češkim državljaninom te su utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju.

"Češkog državljanina se sumnjiči da je 12. lipnja oko 13:50 u jednom turističkom objektu na području PU istarske digitalnim fotoaparatom snimao djecu bez odjeće što je uočio zaštitar te pozvao policiju", priopćilaj  eistarska policija.

Pročitajte i ovo Model pronađene haljine u Njemačkoj Na igralištu pronađena krvava haljinica: Policija pokrenula potragu za djevojčicom

Pročitajte i ovo Pas još je i prijetila Psi napadali i izgrizli ljude u Zagrebu i njihove pse: Policija uhitila 24-godišnjakinju

Muškarac je uhićen i doveden u policijsku postaju. Temeljem naloga nadležnog suda obavljena je pretraga fotoaparata te su pronađene snimke inkriminirajućeg sadržaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užasni detalji Roditeljima iz Slavonije sud oduzeo djecu: "Dijete nisu kupali, hranili, bebi je davala mlijeko iz tetrapaka"

Osumnjičeni muškarac je u poslijepodnevnim satima 13. lipnja priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene