Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Radimir Čačić, koji je nedavno u Mađarskoj uzrokovao prometnu nesreću od čijih je posljedica smrtno stradalo dvoje ljudi, rekao je danas kako i dalje ostaje u politici i na čelu HNS-a.


Čačić je potvrdio kako ne namjerava povlačenje iz politike. Naglasio je kako preuzima odgovornost za nesreću koja se dogodila u Mađarskoj te je dodao da se takvo što može svakome dogoditi u vožnji. Čačić je naglasio da će se povući iz politike jedino ako mađarski sud odluči da zbog izazivanja nesreće zaslužuje zatvorsku kaznu.

Vezani članci Slika nije dostupna Čačić: Vlada čini sve da ne učini ništa; Kosor: 'Lamentira da bi bio na tv' Slika nije dostupna 'Dotakli smo dno, a pojava sunca i sezonaca neće ništa promijeniti'

>> Umrla i druga žrtva prometne koju je skrivio Čačić

>> Čačić: Skrivio sam nesreću, jedna osoba je poginula

Na pitanje zašto se neće povući s mjesta predsjednika HNS-a, Čačić je rekao da ta tragična situacija traži jednu retrospekciju i razmišljanje o tome što se dogodilo i na koji način prevladati takvu tragediju koja svakoga pogađa. 'Moj stav je da je u vrsti posla koju obavljam, javni posao, primarno pitanje jeste li ga u stanju obavljati časno i dostojanstveno ili ne, kazao je Čačić. Dodao je da je obitelji preminulih izrazio najdublju sućut i žaljenje zbog toga što se dogodilo.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju