Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka vozačice škode fabije

Umrla i druga žrtva prometne koju je skrivio Čačić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
82-godišnja majka vozačice koja je upravljala škodom fabijom toga kobnog dana umrla je u petak ujutro.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Samo tražili pravnu pomoć Mađari nisu Čačićev slučaj predali Hrvatskoj Slika nije dostupna Izazvao prometnu u Mađarskoj Radimiru Čačiću će se suditi u Hrvatskoj?

U Mađarskoj je preminula i druga žrtva prometne nesreće koju je skrivio Radimir Čačić. Nekoliko dana nakon nesreće je umro 60-godišnji Gyorgy Liptak a sada je preminula i 82-godišnja Erszebet, majka žene koja je upravljala škodom fabijom na koju je naletio Čačić. Glasnogovornik kaposvarske policije Kornel Karsay je potvrdio za Večernji list informacije da je umrla i druga žrtva prometne nesreće. Starica je umrla još u petak ujutro.

'Kako sam hrvatsku javnost obećao izvijestiti o svim novim materijalnim činjenicama vezanim uz nesreću koju sam uzrokovao na autocesti prema Budimpešti, ovim vas putem obavještavam kako sam danas neslužbeno saznao da je nažalost putnica (82) iz drugog automobila preminula', kaže Čačić u priopćenju koje je danas poslao medijima.

Katalin Liptak koja se nalazila u automobilu na koji je u Mađarskoj naletio Radimir Čačić rekla je prije nekoliko dana da ovih dana proživljava stravičnu tragediju.

'Nadam se samo da će se mama oporaviti. To mi je sada najveća želja, jedino na što mislim. Čini se da joj je malo bolje, no jako se bojimo što će biti s njom', rekla je Katalin Liptak za Globus prije nekoliko dana ali joj se želja nažalost nije ispunila.

>> Žrtva Čačićeve prometne: Naravno da me strah njega!

>> Čačić progovorio: Nisam dobro, to je razumljivo

>> FOTO: Čačića nakon nesreće vozi vozač u Volvu

Mislite li da se Čačić treba povući iz politike?

  • Da
  • Ne
  • Ako sud utvrdi da je kriv
  • Ne znam

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene