Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolji poslovni rezultat

C.I.O.S. grupa ostvarila najbolji poslovni rezultat u 30 godina postojanja!

PR
PR Foto: PR
C.I.O.S. grupa ove je godine ostvarila najbolji poslovni rezultat u tridesetogodišnjoj povijesti tvrtke, očekujući ukupne konsolidirane prihode veće od 2,5 milijarde kuna, od čega kroz izvoz oko 1,5 mlrd kuna.

Rezultat je to, između ostalog, značajnog porasta potražnje na globalnom tržištu sirovina, ali i preustroja tvrtke koja se u vremenu pandemije prilagodila aktualnoj potražnji i izazovima te je, ne samo sačuvala, nego i povećala broj zaposlenih u odnosu na prethodno razdoblje!

Uz rast plaća, koji prati prihode, zaposlenicima je, kao i ranijih godina, isplaćena i božićnica te trinaesta plaća.

Kroz ovu, ali i sve prethodne godine, C.I.O.S. grupa u najvećoj je mjeri demonstrirala odgovornost prema cjelokupnoj zajednici te ukupno donirala više od 44 milijuna kuna, posebno onima kojima je podrška bila najpotrebnija. Samo putem akcije „Korak u život“ stipendirano je 20 studenata kroz petogodišnje razdoblje obrazovanja, a s ukupno više od 2 milijuna kuna financirano je obrazovanje učenika i studenata diljem zemlje. Obiteljima čiji su domovi u Sisku stradali u potresu darovano je 40 smještajnih jedinica.

Društveno odgovorno poslovanje i nadalje će biti jedna od važnijih odrednica poslovne politike C.I.O.S. grupe koja je uspješno odgovorila na svaki dosadašnji izazov, uz stalan razvoj, profilirajući se i potvrđujući se u vodeću tvrtku za gospodarenje otpadom na području cijele regije. Potvrđuje to i ovogodišnja nagrada Brand Leader Award 2021. za „primjenu naprednih tehnologija i integriranih ekološki učinkovitih rješenja u upravljanju otpadom na području država regije“, čiji dobitnik je C.I.O.S. grupa.

Zasigurno, niti jedan se cilj ne bi mogao ostvariti bez dobre poslovne suradnje, partnera, odgovornih i profesionalnih zaposlenika, što predstavlja arhitekturu naše uspješnosti, a na čemu svim dionicima Uprava C.I.O.S. grupe iskreno zahvaljuje!

Svima želimo blagoslovljen Božić i sretnu novu godinu!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene