Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ili kardelj

Bruna Esih odgovorila premijeru Andreju Plenkoviću: ''Ako sam ja Goebbels, on je Marx''

Bruna Esih (Foto: Dnevnik.hr)
Bruna Esih (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Bruna Esih u razgovoru za DNEVNIK.hr odgovorila je na izjavu premijera Andreja Plenkovića naglasivši da su njegovi uzori bili Marx i Kardelj.

Nakon saborskog aktualca u srijedu premijer Andrej Plenković rekao je da bi se Bruna Esih ''u nekim drugim vremenima u nekim drugim zemljama mogla kandidirati za ministricu narodnog prosvjetiteljstva i propagande''.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći" Stjepan Mesić Uhvatile ga kamere Nove TV VIDEO "Je*e mi se!": Bivši predsjednik neočekivano otkrio što misli o Plenkoviću

Ponovio je i da je njegova greška što je ona u Saboru.

''Jako se uzrujao'', prvi je komentar Brune Esih na Plenkovićev istup. Saborska zastupnica tvrdi da je okupljao medije kako bi rekao točno ono što je htio da ga se pita.

''Podsjetila bih na njegov maturalni rad o sredstvima masovnih komunikacija, što znači da je upoznat s nekim drugim načinima komuniciranjima s masama, a uzori su mu bili Marx i Kardelj, koje je opširno citirao'', rekla je Esih.

Naglasila je da se ne želi vraćati u prošlost. ''Da se ni on ni ja ne bismo vraćali u prošlost pa da on mene ne bi uspoređivao s Goebbelsom, a ja njega s Marxom, vratimo se u sadašnje doba i okrenimo budućnosti gdje mu je uzor Angela Merkel, pa neka se ponosi time'', zaključila je Esih.

Aktualno U Saboru na rubu fizičkog sukoba: Zekanović mu rekao "Mrš!", Grmoja ga zvao na obračun +0 Nikola Grmoja i Hrvoje Zekanović (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska U Saboru na rubu fizičkog sukoba: Zekanović mu rekao "Mrš!", Grmoja ga zvao na obračun 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene