Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nacionalni festival oglašavanja IdejaX, koji će se održati u Zagrebu, 26. i 27. svibnja ove godine, dogovorio je suradnju s još četiri eminentna predavača: Marcom Lewisom, Steveom Walpoleom, Dougom Harrisom i Vukom Ćosićem.


Od prošlog tjedna ujedno je na medijima vanjskog oglašavanja krenula i velika nacionalna kampanja za IdejuX, koju su osmislili članovi žirija nagrade X, s predsjednikom žirija Sinišom Waldingerom na čelu. Vizualni identitet IdejeX potpisuje Vanja Cuculić.

Vezani članci Slika nije dostupna IdejaX: Hrvati su itekako kreativni! Slika nije dostupna Nova knjiga Garya Vaynerchuka uskoro na hrvatskom tržištu

U tijeku su i prijave za natjecateljski dio programa, koje su otvorene do 1. svibnja. Kotizacije za radove iznose 749 kuna, a daljnje informacije o natjecateljskom dijelu programa mogu se pronaći na web stranici: www.idejax.com.

IdejaX ima ambiciju prezentirati i odabrati najbolje kreativne marketinške radove u klasičnom i online oglašavanju u Hrvatskoj u prethodnoj godini. Osim toga, festival će biti platforma za razmjenu ideja, iskustava i aktualnih marketinških trendova na europskoj i regionalnoj sceni.

Nacionalni festival oglašavanja značajan je zbog afirmacije i promocije struke i vizija je da se IdejaX pretvori u tradicionalno mjesto natjecanja najboljih hrvatskih oglašivačkih radova na cijelom spektru medijskih platformi, kao i u ključno mjesto izmjene najboljih marketinških ideja na nacionalnoj i regionalnoj sceni.

Kotizacije za cjelokupni dvodnevni program festivala iznose 999 kuna, za studente 399 kuna, a za one koji samo žele pogledati izložbu radova prijavljenih na natjecanje i prisustvovati prezentacijama, kao i završnoj, svečanoj dodjeli nagrada 199 kuna do 1. svibnja. Nakon 1. svibnja sve kotizacije za IdejuX poskupljuju na 1.499 kuna, bez PDV-a.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju