Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Daily Mail je objavio članak kojim je nahvalio Kvarner, prozivajući ga najbolje čuvanom tajnom Hrvatske.


Novinarka Daily Maila Julie Peasgood s kćerkom Kate posjetila je Hrvatsku i obje su se njome oduševile. Njihovo putovanje Kvarnerom počelo je u Opatiji koja ih je odmah oborila s nogu. Vrijeme provedeno u tom gradu na Kvarneru Julie je nazvala 'magičnim početkom jednotjednog krstarenja hrvatskom obalom'.

Vezani članci Pokrenuta platforma preko koje se građani naručuju za cijepljenje Istra od danas u zelenoj zoni EU-a, pokrenuta je i platforma na kojoj se možete prijaviti za cijepljenje Koronavirus, ilustracija U Hrvatskoj 356 novih slučajeva, preminulo ljudi: Visoke brojke u Splitsko-dalmatinskoj županiji i na jugu Hrvatske

>> Jadransko more jedno je od najčišćih u Europi!

Julie naglašava kako, iako let od Velike Britanije do Hrvatske traje svega dva sata, ovu regiju Britanci tek trebaju upoznati. Jedan putnik s plovila na kojem je bila zamolio ju je da ne hvali Hrvatsku previše, tako da je mogu posjećivati samo oni koji znaju za njezine ljepote.

''Ovo je raj', šaptale smo moja kćer Kate i ja dok smo ulazile u čisto more. Toliko je čisto da smo vidjele morske krastavce, šest metara ispod nas', napisala je Julie.

Osim Opatije, posjetili su Krk, Rab, Mali Lošinj i Cres. 'Kvarner je najbolja čuvana Hrvatska tajna, a krstarenje je idealan način da se u njemu uživa, naročito ako volite mala plovila', napisala je Julie.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook