Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Britanska novinarka

'Molim vas nemojte posjećivati Kvarner, želim ga samo za sebe'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Daily Mail je objavio članak kojim je nahvalio Kvarner, prozivajući ga najbolje čuvanom tajnom Hrvatske.

Novinarka Daily Maila Julie Peasgood s kćerkom Kate posjetila je Hrvatsku i obje su se njome oduševile. Njihovo putovanje Kvarnerom počelo je u Opatiji koja ih je odmah oborila s nogu. Vrijeme provedeno u tom gradu na Kvarneru Julie je nazvala 'magičnim početkom jednotjednog krstarenja hrvatskom obalom'.

Pročitajte i ovo Ris na području Parka prirode Učka Lijepo iznenađenje U Parku prirode Učka snimljena je rijetka "velika zvijer": Ova divlja životinja na tom području nije viđena desetljećima Reakcije na potres više od dvije tisuće komentara Slabi potresi izazvali lavinu komentara: "Takve reakcije su dokaz traume"

>> Jadransko more jedno je od najčišćih u Europi!

Julie naglašava kako, iako let od Velike Britanije do Hrvatske traje svega dva sata, ovu regiju Britanci tek trebaju upoznati. Jedan putnik s plovila na kojem je bila zamolio ju je da ne hvali Hrvatsku previše, tako da je mogu posjećivati samo oni koji znaju za njezine ljepote.

''Ovo je raj', šaptale smo moja kćer Kate i ja dok smo ulazile u čisto more. Toliko je čisto da smo vidjele morske krastavce, šest metara ispod nas', napisala je Julie.

Osim Opatije, posjetili su Krk, Rab, Mali Lošinj i Cres. 'Kvarner je najbolja čuvana Hrvatska tajna, a krstarenje je idealan način da se u njemu uživa, naročito ako volite mala plovila', napisala je Julie.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene