Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Braniteljici prijeti deložacija iz stana, pomoći niotkuda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Niti nakon istupanja u javnost sa svojom tragičnom životnom pričom pred našim kamerama, Veselki Birkić, braniteljici Domovinskog rata i samohranoj majci troje djece nitko nije ponudio pomoć. I dalje joj prijeti deložacija, a novi smještaj ne može naći ni dobiti.

Veselka više nema izlaza. Danas je u pratnji naših kamera pokušala doći do zadarskog gradonačelnika koji ju je ponovno odbio, a njezin vapaj nije čula ni ministrica Jadranka Kosor. 

Pročitajte i ovo Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Nakon pet selidbi, ova hrabra obitelj ima osobnu poruku za ministricu Kosor. 

'Ako je majka, a vjerujem da je majka svome sinu i prikazuje se kao majka ove nacije, neka izvoli hitno intervenirati', poručila je Veselka. 'Moja djeca zaslužuju trajni krov nad glavom', dodala je.

Priču o borbi obitelji Birkić za krov nad glavom pogledajte u priloženom videu.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene