Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Božo Petrov rekao je u nakon sastanka s SDP-om da su se što se tiče novog premijera usuglasili unutar Mosta, međutim o imenima nije htio govoriti.


Nakon sastanka s SDP-om Božo Petrov je, odgovarajući na pitanje je li on novi premijer, rekao da u ovom trenutku na to neće odgovarati jer još uvijek traju razgovori.

Vezani članci Bernarda Jug, učiteljica i antimaskerica Antimaskerica koja vrijeđa i prijeti pod istragom je policije. Kolegica za DNEVNIK.hr: "Pamtimo je kao konfliktnu osobu koju je najbolje izbjegavati" Nikola Grmoja Grmoja šokirao izjavama i izazvao niz reakcija: "Jedna od skandaloznijih izjava nekog saborskog zastupnika''

'Što se nas tiče mi smo se u tom dijelu usuglasili unutar Mosta', rekao je Petrov, a Jutarnji list doznaje da je Nacionalno vijeće Mosta donijelo odluku da će prihvatiti prijedlog SDP-a te da će novi mandatar biti Božo Petrov. Mjesto predsjednika Sabora ponuđeno je SDP-u.

Podsjetimo, nakon što je Tomislav Karamarko u subotu odbio pristati na uvjete Mosta i napustio sastanak, Petrov je poručio da je Domoljubna koalicija ispala iz igre. No, danas se dogodio obrat i Nacionalno vijeće Mosta odlučilo je Domoljubnoj koaliciji dati još jednu priliku da se vrati za pregovarački stol. Odluku moraju donijeti do ponedjeljka u 16 sati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook