Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bozanić primio predstavnika Pax Romana ICMICA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić primio je u Nadbiskupskom dvoru u Zagrebu Philippea Ledoublea, europskog koordinatora Međunarodnoga katoličkog pokreta za intelektualne i kulturne poslove (Pax Romana ICMICA).

Philippe Ledouble predstavio je kardinalu Bozaniću pokret Pax Romana ICMICA i njegovo djelovanje na europskoj razini. Također je rekao da je taj katolički pokret u prošlosti imao kontakte s Hrvatskom, ističući kako je otvoren da se suradnja ponovno uspostavi, priopćio je Ured za odnose s javnošću Zagrebačke nadbiskupije.

Pročitajte i ovo Papa Franjo i Angelo Sodano u 94. godini života Preminuo važni vatikanski kardinal: Bio je optužen da je štitio crkvene pedofile Slika nije dostupna papa odobrio istragu Financijske malverzacije u Svetoj Stolici: Podignuta optužnica i protiv kardinala zbog pronevjere, pranja novca, prijevare...

Međunarodni katolički pokret za intelektualne i kulturne poslove (Pax Romana International Catholic Movement for Intellectual and Cultural Affairs) sa sjedištem u Ženevi utemeljen je godine 1947., a djeluje u više od 80 zemalja na svim kontinentima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene