Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Saborski zastupnik Boro Grubišić (HDSSB) u današnjoj saborskoj raspravi otkrio je neke zanimljive informacije.


Hrvatski sabor danas je bio poprište rasprave o Vladinu prijedogu da se smanji broj članova biračkih odbora na izborima za Europski parlament.

'Što ste nervozni?' - 'Ljudi moji, što je ovo jutros?'

Zastupnik Boro Grubišić pritom je otkrio kako se varalo na izborima u Hrvatskoj. Iznio je primjer jednog svog prijatelja kojeg nije želio prijaviti jer, kako je rekao, nije tužibaba.

'Prozirne kutije su jedan od uvjeta poštenog procesa izbora. Ja sam imao jednog prijatelja koji je rekao: 'Ja kao predsjednik biračkog odbora pošaljem ostale članove da potpišu za onih 300 kuna, a dok oni odu tamo ja ubacim 100 listića u kutiju koju je formirao prije toga'. I on je to radio uredno. Ja ga nisam prijavljivao... Nisam ja tužibaba, ali znam kako je radio. Da se napravi zbrka kad nahrupe ljudi... Ima niz manipulacija, ali kad su staklene kutije, tada se to ne može raditi', otkrio je Boro Grubišić.

Vezani članci Zdravko Marić Marić otkrio koliko nas je dosad koštao COVID, odgovorio i na pitanje o povećanju plaća: ''Stvarno je da stvarnije ne može biti'' Hrvatski sabor Nakon lokalnih izbora slijede promjene i u - Saboru: Doznajte tko bi mogao ući u sabornicu i tko će iz nje otići

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook