Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bolnica na Križinama ostaje otvorena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bolnica splitskog KBC-a na Križinima ostaje otvorena, odlučilo je Ravnateljstvo bolnice na današnjoj sjednici, izvijestio je ravnatelj Dujomir Marasović, dodavši da je smijenjen pomoćnik ravnatelja za tehnička pitanja Ante Stipčić jer na vrijeme nije izvijestio ravnatelja o nastalom problemu.

Naime, jučer je prilikom izvođenja radova na gradilištu Medicinskog fakulteta došlo do puknuća vodovodne cijevi na jedinom opskrbnom i protupožarnom putu za bolnicu, zbog čega je dio bolnice ostao i bez vode.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nakon što je vidio picigin Ogorčeni djelatnik splitske bolnice: ''Da van sniman čovika koji se guši i moli da ga intubiran ili čekate da baš sljedeći bude netko od vas?!'' Nova splitska sveučilišna bolnica mogla bi niknuti u Klisu (Foto: Dnevnik.hr) sveučilišna bolnica na Klisu Investicija od milijardu i pol eura: "Kinezi su za mene najbolji meštri na svijetu, to su pravi ljudi"

Po riječima ravnatelja Marasovića izvođaču radova dat će se rok od tri dana da taj jedini opskrbni i protupožarni put vrati u prvobitno stanje kako bi bolnica mogla nesmetano funkcionirati. Do tada će se opskrba bolnice odvijati pomoćnim putevima.

Ukoliko se to ne učini, tada će se odlučiti o daljnjim potezima, rekao je ravnatelj Marasović.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene