Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djedovi Božićnjaci koji su posljednjih tjedana od građana prikupljali darove, sada ih raznose bolesnoj i napuštenoj djeci u cijeloj Hrvatskoj. U specijalnoj bolnici za kronične bolesti u Bistri djecu su uspjeli nasmijati, a djeca su njih uspjela rasplakati.


Dječici u Bistri došle su djedice. Krenulo je sa smijehom. Onda je krenulo ljubljenje.A onda su krenule i suze.

Vezani članci Povećava se broj kapaciteta na COVID odjelu u Dubravi Dvorane i arene diljem zemlje pripremaju se za prijem pacijenata, KB Dubrava ima novi COVID odjel Natpis COVID-19 na vratima u bolnici, ilustracija Oni imaju COVID bolnicu i neće dizati šatore: "Mi nemamo potrebe za time i o tome ne razmišljamo"

'Čovjek kad to vidi, onda je u biti svjestan koliko je sretan. Ma kakvo bogatstvo, kakav BMW. To je žalosno. Istinito, ali žalosno. Evo, meni je teško', kazao je jedan od djedova.

'Ta mala djeca koja su teško bolesna odjedanput su zažarenih izraza lica promatrali dolazak ove velike grupe Djedova Mrazova. I u tome je smisao ovih posjeta koji su već postali tradicionalni', kazao je ravnatelj dječje bolnice dr. Željko Weis.

'Svi ćemo imati djecu i neka se ljudi zapitaju i neka skupe hrabrosti i malo dobre volje, samo pola sata dobre volje i dođu razveseliti mališane', poručili su djedovi koji su ovoj dječici uljepšali barem jedan dan boravka u bolnici.