Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Narodnim Novinama objavljeno je da je dio natječaja za posao u Fondu za zaštitu okoliša - poništen. Rezultat je to bloga jednog maldog znanstvenika koji je o očiglednom namještanju hrabro progovorio.


Mladi znanstvenik Stjepan Šuman hrabro je na svom blogu objavio svoje iskustvo na testiranju za posao u Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Naime, ostao šokiran kada je na testiranju jedna od kandidatkinja pred očima člana povjerenstva nadležnog za nadziranje provedbe ispita, doslovno prepisivala iz šalabahtera.

Vezani članci Policajci, ilustracija Ministarstvo raspisalo natječaj na koji se članovi stranaka ne mogu javiti, posao osiguran samo za dostojne obavljanja službe Rječnik, ilustracija (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Znate li što su kihobran i novosnik? Traži se najbolja nova hrvatska riječ

Iziritairan, kako kaže, još jednim iskustvom namještanja testiranja za državne poslove odlučio je uzeti šalabahter i sve prijaviti. Šalabahter je objavio na svom blogu, ali i još dokaza o tome kako je natječaj za posao bio namješten.

Čini se da je njegov postupak urodio plodom jer je natječaj, istina samo dijelom, poništen. Eto, ukoliko doživite slično iskustvo na testiranjima za posao u državnim tvrtkama i institucijama - obavezno prijavite.

>> Vlada na Twitteru najavila otkaze u slučaju 'Šalabahter'?