Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sramotni ispadi

Bivša HDZ-ovka o snimci obiteljskog nasilja: "A ona loše glumata i skviče 'aj aj, ne udaraj me'"

Riječka gradska zastupnica HDZ-a Ivona Milinović (Foto: Dnevnik.hr)
Riječka gradska zastupnica HDZ-a Ivona Milinović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Bivša riječka HDZ-ovka i gradska vijećnica Ivona Milinović stala je u obranu patera Mandurića, koji je u ponedjeljak komentirao slučaj oko bivšeg hrvatskog rukometaša Denisa Buntića i optužbi da je pretukao ženu Klaru Buntić.

Ivona Milinović, bivša HDZ-ova gradska vijećnica, poznata je po svojim sramotnim izjavama, a mediji sada ponovo objavljuju najnoviji ispad nekadašnje asistentice Davora Ive Stiera u Europskom parlamentu.

Milinović su izbacili iz HDZ-a nakon izjave kako Rijeci ne trebaju vrbe jer imaju 6 posto Srba. "Možda trebaju po nekim selima gdje ih je 40 posto", kazala je Riječanka u listopadu 2019. godine. 

Sada je pak stala u obranu patera Mandurića, koji je u ponedjeljak komentirao slučaj oko bivšeg hrvatskog rukometaša Denisa Buntića i optužbi da je pretukao ženu Klaru Buntić.

Mandurić je, obraćajući se muškarcima, napisao, pa obrisao: 

"...ako ste istrpjeli kojekakve histerije i cmizdrenja, ja vam se divim! Zaslužujete i vi svoje mjesto u medijima, objavama. Tu ste, među nama. Dečki, svaka vam čast''. 

Potom je osvanula objava Milinović. 

"Danas više ne smiješ reći da postoje nasilne žene. I žene koje su spremne svima uništiti živote ako nije po njihovom. Odmah podržavaš nasilje. Čak i ako postoji dokaz tome da lažu.

Ima jedan sad aktualan slučaj gdje žena tvrdi da je jedva izvukla živu glavu i pobjegla kroz balkon. Njezin 'dokaz' je audiosnimka. Slušanjem snimke ne znaš tko koga tu tuče, ali jasno čuješ da 10 minuta muž ženi govori da izađe van i iseli iz kuće i da mu je dosta njezinih incidenata.

A ona loše glumata i skviče 'aj aj, ne udaraj me', on puno iskrenije zvuči kad pita "ma tko te udara". Inače, snimka jasno pokazuje da je ljuta jer je ostao tri sata vani i kad mu smješta snimanje, sama govori 'E sad ćeš vidit svog boga'. Baš se tako usude ponašati žrtve nasilja. Inače, ozljeda nema utvrđenih, a kao mlatio ju tip od 130 kila.

Kaže da ju pet godina tuče, ali trpila je jer ga ne može preko noći prestati voljeti. Na njezinim društvenim mrežama izjave pune ljubavi, 'srce moje, ljubav moja', Louis Vuitton torbice i napumpane usne koje nasilnik plaća.

Pročitajte i ovo Kubanski vojnici - 1 plaćenici u potrazi za boljim životom Prevareni i očajni, idu u rat za Rusiju: "Potpisali smo ugovor s vragom, a vrag ne dijeli slatkiše"

Dobro, ima i par slika djeteta iz bivšeg braka koje je bez problema ostavila bivšem mužu na skrb. Da se bar borila za svoje dijete iz bivšeg braka upola koliko se potrudila inscenirati ulogu žrtve dugogodišnjeg nasilja.

Zbog ovakvih žrtvama nasilja nerijetko nitko ne vjeruje. A mediji propuštaju vidjeti nelogičnosti njezinih izjava i snimke koju im je dala. Nije sposobna ni odglumiti. Ali ni ne treba. Jer danas se sudi ionako bez suda", napisala je na Facebooku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene