Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Divljanje kod đurđevca

Bez vozačke i s 3,79 promila alkohola u krvi izgurao s ceste majku s dvoje djece

Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixell)
Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Na relaciji Đurđevac-Grkine u popodnevnim satima dogodila se prometna nesreća, koju je skrivio pijani 23-godišnji vozač Opel Corse koprivničkih registarskih oznaka. Samo srećom izbjegnute su teže posljedice.

Dvadesettrogodišnjak je za volan Corse sjeo bez položenog vozačkog ispita i s čak 3,79 promila alkohola u krvi. Krećući se iz smjera Đurđevca prema Grkinama nepropisno je pretjecao i prešao u suprotnu traku, kojom se u tom trenutku kretala 34-godišnja vozačica Forda.

Pročitajte i ovo Prometna policija Najavili akcije Policija će pojačano kontrolirati vozače: Idući tjedan posebno će provjeravati ove stvari Noćni klub - 2 Istraga se nastavlja Alkoholom se otrovalo 12 maloljetnika: Policija prijavila beogradski klub

Sa ženom je u automobilu bilo i njeno dvoje djece u dobi od 13 i 6 godina, piše portal ePodravina. Da bi izbjegla sudar, naglo je skrenula s ceste i zabila se u stablo.

Svi četvero su završili u bolnici i samo pukom srećom prošli su s lakšim ozljedama. Protiv vozača će biti pokrenut optužni prijedlog.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene