Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Status na Facebooku

Beus Richemberg: Jezikoslovci se boje da Šeks ne postane Seks

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik Goran Beus Richemberg na svom je Facebook profilu objavio status u kojem 'odgovara' jezikoslovcima koji traže povratak 'športa' i 'zdravstva' u imena Ministarstva.

Nakon što je Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje jučer poslao otvoreno pismo predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Zoranu Milanoviću u kojemu iznosi svoje mišljenje o novouspostavljenim imenima dvaju ministarstava, saborski zastupnik Beus Richemberg 'odgovorio' im je statusom na svom Facebook profilu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dijeli se na Facebooku Bivši zastupnik o zagrebačkom gradonačelniku za kojeg mnogi nisu čuli, njegov mandat usporedio s Bandićevom vladavinom Slika nije dostupna Emotivna ispovijest "Zašto sam danas na Povorci ponosa? Više ne želim gutati bol, hodati pognute glave i skrivati što mi se događa. Od sada želim pričati"

>>Jezikoslovci Milanoviću: Vratite nazive 'šport i 'zdravstvo' u imena Ministarstava

'Neki jezikoslovci pišu Milanoviću protestirajući što je u nazivu ministarstva riječ 'šport' zamijenjena rječju 'sport'. Bit će da se boje da bi sad i Šeks mogao postati Seks.' stoji u Facebook statusu zastupnika Beus Richemberga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene