Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužuje

Novi Milanovićev status, vratio se na Pupovca: "Moram se opet javiti... Pobjegao je na Sljeme, jer ne smije na ulicu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Milanović u najnovijem statusu na Facebooku odgovorio je Pupovcu.

Naime, Milorad Pupovac je nakon ranije predsjednikove objave u kojoj je Pupovca optužio za falsificiranje poruka, za Jutarnji list poručio kako je na Sljemenu te da užitak penjanja ne bi zamijenio komentiranjem Milanovića. Rekao je i kako ništa nije falsificirao nego je napravio screenshot onoga što je stalo u ekran.

Pročitajte i ovo Milorad Pupovac, predsjednik SDSS-a Sastavljanje Vlade Pupovac čeka razvoj pregovora s DP-om: "Manjine idu zajedno. Nema cijepanja na podobne i nepodobne" Zoran Milanović - 6 Anketa Dnevnika Nove TV Što mislite o odluci Ustavnog suda? Pogledajte kako ste glasali

Poslije toga je Milanović na Facebooku prozvao Puhovskog koji ga je usporedio sa Staljinom, a u novom statusu vratio se na Pupovca. 

"Moram se opet javiti, jer sam, premda pljunuti Staljin, za razliku od hdzovsko-udbaške klike, uskraćen za represivno-propagandni aparat.

Pupovac pobjegao na Sljeme, jer ne smije na ulicu. Laže i sa Sljemena. Lupeta o nekakvim kotama, umislio da je Koča Popović, da se probija preko Hrčavke i Vrbničkih Koliba na Sutjesci. Nije, kaže, ništa krivotvorio, nego je, eto, screeshot bio malo ‘kljenut’. Pa je, vidi vraga, ispao plod, a ostala ljuska. Čovjeku pripravnom na ovakve laži niti jedna opačina nije strana.

Tko laže, taj i krade. Okljaštrio si moju poruku da bi javnost doveo u zabludu, lingvističaru koji si na Filozofski došao iz Komiteta SK, ‘pod račun’ uz trebovani fotokopirni uređaj. Prevario si ljude manirom Franje Varge, ne bi li prikrio svoju sramnu rabotu, a meni podlo napakirao i antedatirao niti izrečenu, niti napisanu ‘prijetnju’ i ‘pritisak’. Školski primjer neuspjelog udbaškog kompromata", napisao je Milanović.

Moram se opet javiti, jer sam, premda pljunuti Staljin, za razliku od hdzovsko-udbaške klike, uskraćen za...

Objavljuje Zoran MilanovićNedjelja, 28. ožujka 2021.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene