Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Učlanjenje u stranku

Bernardica Juretić i Josip Buljević postaju članovi HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica socijalne politike i mladih Bernardica Juretić i ministar obrane Josip Buljević uskoro postaju stranački ministri.

Kako doznaje portal Dnevnik.hr Bernardica Juretić i Josip Buljević uskoro postaju članovi Hrvatske demokratske zajednice (HDZ). Ministrica socijalne politike i mladih i ministar obrane, inače HDZ-ovi nestranački ministri tako će uskoro postati stranački.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

Izbor bivše časne sestre Juretić za ministricu u Vladi Tihomira Oreškovića privukao je pozornost javnosti, kao i objava njezine imovinske kartice iz koje je vidljivo da ima preko 200 tisuća eura kredita za koje mjesečno izdvaja pozamašnu svotu novca, više od 1500 eura.

Ministar obrane Buljević, diplomirani novinar i bivši ravnatelj SOA-e, prije dolaska u Vladu radio je kao savjetnik za obranu i nacionalnu sigurnost predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Informacija o priključenju ministara HDZ-u dolazi uoči unutarstranačkih izbora na kojima će se predsjednik birati po načelu jedan član jedan glas.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene