Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bernardić ili Ostojić?

Bandić SDP-u poželio da što prije prebrodi 'krizu kandidata'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi čovjek Zagreba svojoj je nekadašnjoj stranci, u kojoj se navodno lome koplja oko kandidata za gradonačelnika metropole, zaželio da što prije 'prebrodi krizu kandidata'.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je danas kako želi da na predstojećim lokalnim izborima bude što više kandidata za gradonačelnika Zagreba dodajući kako SDP-u želi da što prije prebrodi "krizu kandidata".

Pročitajte i ovo Jura Stublić Sluša ga i HDZ Otkriveno koliko je SDP platio Juri Stubliću za korištenje hita Rijeke pravde Izaslanstvo SDP-a na groblju (Foto: Dnevnik.hr) godišnjica smrti Izaslanstvo SDP-a i gradonačelnik Milan Bandić posjetili grob Ivice Račana: "Navik on živi iza kojeg ostaju djela"

Bandić je danas u Gradskoj upravi od hrvatskih izviđača simbolično primio Betlehemsko svjetlo, a na pitanje novinara da komentira nagađanja o promjeni SDP-ovog kandidata za gradonačelnika Zagreba, rekao je da "svojoj dojučerašnjoj stranci" želi da tu krizu kandidata "prebrodi što prije i da što prije istakne kandidata".

>> Ostojić ili Bernardić: Tko je SDP-ov kandidat za Zagreb?

"Što se tiče kandidata, želim da ih bude što više, to je dobro za demokraciju, ne samo Zagreba, već i Hrvatske. Želim i drugim političkim opcijama da istaknu što kvalitetnije kandidate, jer se u toj zajedničkoj političkoj utakmici rađa nova vrijednost", dodao je.

Ustvrdivši da svoj posao radi s jednakim entuzijazmom kao i prije 12,5 godina i da će ga raditi jednako ako mu Zagrepčani za pet mjeseci na lokalnim izborima ukažu povjerenje, apelirao je na sve kandidate da budu dostojanstveni u predizbornoj kampanji.

Mediji nagađaju da bi ministar zdravlja i potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić zbog lošeg rejtinga mogao zamijeniti Davora Bernardića kao SDP-ovog kandidata za gradonačelnika Zagreba. Davora Bernardića je kao SDP-ova kandidata za gradonačelnika jednoglasno izabrao zagrebački gradski odbor stranke 15. listopada. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene