Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako isprati 'aferu zahod'

Bandić poklanja besplatno skijanje na Sljemenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik gromoglasno poklanja građanima besplatno skijanje. Je li to marketinška akcija u cilju smirivanja afere zahod? Njegovu ideju omeli su novinari upitavši ga za skupocjene satove koje je zaboravio prijaviti u imovinskoj kartici.

S ekipom iz Holdinga i širokim smješkom, Bandić je častio krug žičarom. Za njega nema krize. Nakon što je bio u kontroli skijaškog spusta zaključio je, kako kaže, da treba 'dopeljati' još ljudi, pa se dosjetio nove ideje. 'Od sutra cijeli tjedan do konca skijaške sezone neka se Zagrepčani 'laufaju' i neka skijaju i oni koji dođu u Zagreb. Neka se skijaju besplatno. Ja mislim da su oni to zaslužili. Kol'ko smo ubrali peneza, ubrali smo', rekao je Bandić.

Pročitajte i ovo Jahorina ni Bosna nije što je bila Cijene na skijalištima u susjednoj zemlji odletjele u nebo! "Sad je trenutak da hitno reagiramo" Slika nije dostupna Uživali u navijanju Kosor i Bandić navijali pušući u vuvuzele

Da su dobro ubrali, već su pokazali. Super luksuzni zahodi koji su postavljeni po zagrebačkoj Dubravi stajali su vrtoglavih milijun i pol kuna. Iako se sami čiste, imaju milijun gumbića i sva čuda tehnologije, kumice iz Čučerja ga nisu znale koristiti pa je sve vraćeno na staro. Nakon što mu je ideja sa zahodima pala u vodu, besplatno skijanje omela su pitanja o skupocjenim satovima, koje je zaboravio prijaviti na imovinskoj kartici.

Krenula je borba za vlast 

'Nema tu nikakvog sukoba interesa. Sve što imam je u imovinskoj kartici. Cijela moja imovina je najslikanija u Hrvatskoj, prema tome sve je u imovinskoj kartici. Sve što imam...meni je drago što se zanimaju za moju imovinu. Nisam to trebao prijaviti, ali ja sam prijavio. Znam ja, Informiram se', kaže Bandić. 

Očito ne dovoljno. Jer, o satovima će se navodno raspravljati na sjednici povjerenstva. No, Bandić se nije dao smesti. 'Posebno pozdravljam one naše iz Poglavarstva i Holdinga koji nisu s nama. Njih pozdravljam večeras kad budu gledali na Dnevniku. Nek vam bude žao što niste s nama', poručio je. Nema sumnje, kampanja je već počela. Dok neki pozivaju građane na čajanku ili kavu, drugi obećavaju brda i doline. Borba za vlast počela je svim sredstvima

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene