Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je da će od 1. lipnja u Zagrebu parkiranje biti jeftinije između 15 i 22 posto.


Gradonačelnik Bandić je novinarima rekao da će o tome biti na vrijeme informirani jer će u ponedjeljak ili utorak biti konferencija za novinare na kojoj će sve saznati.  Najavio je da će predložiti smanjenje cijene za sat vremena parkiranja između 15 i 22 posto te promjene u vremenu zadržavanja u pojedinoj zoni, rekao je Bandić.

Vezani članci Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa - Ilustracija - 1 Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odbacilo pokretanje postupaka protiv Bandića, Kuščevića i Marića Milan Bandić - 1 Zagreb započinje s podjelom novčane pomoći za obnovu nekretnina oštećenih u potresu

>> Bandić ne odustaje: Ne interesiraju me oni koji imaju 10.00 kuna po članu obitelji

Dodao je da su u svakom slučaju 'sve one mjere koje su poduzeli u zadnjih godinu dana rezultirale time da imamo mjesta u centru grada'. Napravili smo dosta reda, a još ima puno toga napraviti, a na tragu tog reda kojega sam inicirao i na njemu ustrajao, građani Zagreba imaju jeftinije parkiranje, kazao je Bandić novinarima u parku Zrinjevcu gdje je sudjelovao na obilježavanju Međunarodne godine šuma. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju