Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra vijest

Bandić: Od 1. lipnja jeftiniji parking u Zagrebu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je da će od 1. lipnja u Zagrebu parkiranje biti jeftinije između 15 i 22 posto.

Gradonačelnik Bandić je novinarima rekao da će o tome biti na vrijeme informirani jer će u ponedjeljak ili utorak biti konferencija za novinare na kojoj će sve saznati.  Najavio je da će predložiti smanjenje cijene za sat vremena parkiranja između 15 i 22 posto te promjene u vremenu zadržavanja u pojedinoj zoni, rekao je Bandić.

Pročitajte i ovo Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa - Ilustracija - 1 NEMA NIKAKVE POVREDE Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odbacilo pokretanje postupaka protiv Bandića, Kuščevića i Marića Milan Bandić - 1 ''ŠUMA PROPISA'' Zagreb započinje s podjelom novčane pomoći za obnovu nekretnina oštećenih u potresu

>> Bandić ne odustaje: Ne interesiraju me oni koji imaju 10.00 kuna po članu obitelji

Dodao je da su u svakom slučaju 'sve one mjere koje su poduzeli u zadnjih godinu dana rezultirale time da imamo mjesta u centru grada'. Napravili smo dosta reda, a još ima puno toga napraviti, a na tragu tog reda kojega sam inicirao i na njemu ustrajao, građani Zagreba imaju jeftinije parkiranje, kazao je Bandić novinarima u parku Zrinjevcu gdje je sudjelovao na obilježavanju Međunarodne godine šuma.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene