Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Internetom kruži e-mail u kojem stoji kako će navodno 200 Bad Blue Boysa krenuti u subotu s Trga bana Jelačića u 'akciju čišćenja Zagreba'. Povodom toga, neslužbeno doznajemo, Boysi ne preporučuju izlazak van.


Na ovaj osvetnički potez Boysi su se najvjerojatnije odlučili zbog ubojstva Frane Despića, 18-godišnjeg mladića koji je danas pokopan, a koji je također pripadnik BBB-a.

Vezani članci Slika nije dostupna Bivši vođa BBB-a objasnio zašto se u Ukrajini bori protiv Rusa Slika nije dostupna FOTO Slab odaziv na prosvjed 'Otpor sistemu', uhićeno nekoliko prosvjednika

Mnogi pripadnici ove skupine bili su na posljednjem ispraćaju ubijenog Frane te su posebno neprijateljski raspoloženi bili prema novinarima i fotografima kojima nisu dopustili pristup mjestu pokopa.

Podsjećamo, Frane je ubijen u subotu u zagrebačkom parku Ribnjak. Proboden je nožem u tučnjavi između Bad Blue Boysa i neke alternativne subkulturne skupine.

BBB najavljenu akciju čišćenja planiraju provesti u poznatim okupljalištima alternativaca - pankera, metalaca i sličnih skupina.

>> Sahranjen mladić koji je izboden u parku Ribnjak

U poruci se spominju klubovi - Močvara, Route 66, Dobar zvuk, Hard Rock.