Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bad Blue Boysi kreću u osvetničku 'akciju čišćenja Zagreba'?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internetom kruži e-mail u kojem stoji kako će navodno 200 Bad Blue Boysa krenuti u subotu s Trga bana Jelačića u 'akciju čišćenja Zagreba'. Povodom toga, neslužbeno doznajemo, Boysi ne preporučuju izlazak van.

Na ovaj osvetnički potez Boysi su se najvjerojatnije odlučili zbog ubojstva Frane Despića, 18-godišnjeg mladića koji je danas pokopan, a koji je također pripadnik BBB-a.

Pročitajte i ovo Ivan Penava Nulta tolerancija "Napadači su Bad Blue Boysi": Penava oštro osudio tučnjavu u kojoj su u Vukovaru stradali maloljetnici Stigli BBB - 2 Ukupno pušten 91 BBB Iz grčkih zatvora na slobodu izlazi još 16 hrvatskih navijača

Mnogi pripadnici ove skupine bili su na posljednjem ispraćaju ubijenog Frane te su posebno neprijateljski raspoloženi bili prema novinarima i fotografima kojima nisu dopustili pristup mjestu pokopa.

Podsjećamo, Frane je ubijen u subotu u zagrebačkom parku Ribnjak. Proboden je nožem u tučnjavi između Bad Blue Boysa i neke alternativne subkulturne skupine.

BBB najavljenu akciju čišćenja planiraju provesti u poznatim okupljalištima alternativaca - pankera, metalaca i sličnih skupina.

>> Sahranjen mladić koji je izboden u parku Ribnjak

U poruci se spominju klubovi - Močvara, Route 66, Dobar zvuk, Hard Rock.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene