Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odluku da se više neće baviti politikom Kotromanović je donio kada rasplet izbora još nije bio poznat.


Antre Kotromanović napušta politiku i odlazi raditi u Washington.

Vezani članci Mislav Bago - 2 Jesu li profitirali u kampanji? Pad rejtinga bilježi samo jedan političar, ostali su u blagom porastu. Doznajte i što građani misle o radu Vlade Marina Bešić Đukarić 01 Marina Bešić Đukarić dopisnica je u čijim je rukama istok Hrvatske: ''Najljepše je kada nekome s pričom pomognemo ukazati na problem pa se to riješi''

'Poslije svega donio sam definitivnu odluku: odlazim iz politike i jedno vrijeme iz Hrvatske. Najprije ću na mali odmor u Irak ili Mali. Poslije toga odlazim na rad u Ameriku, izvan politike', kaže Kotromanović koji je kao nositelj liste koalicije Hrvatska raste u 10. izbornoj jedinici osvojio saborski mandat.

Objašnjava da se u zemljama u koje planira na odmor može nastradati fizički, a da ovo što se događa u Hrvatskoj prerasta u duhovno stradavanje.

Za vrijeme nedavnog privatnog boravka u Americi dogovorio je angažman i donio odluku da je dosta politike, u vrijeme kada se rasplet izbora još nije znao.

'Radit ću za jedan odvjetnički ured čijim su vlasnicima poznate moje sposobnosti i znanje', rekao je za Slobodnu Dalmaciju. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook