Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posao u Washingtonu

Kotromanović: Odlazim iz politike i jedno vrijeme iz Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odluku da se više neće baviti politikom Kotromanović je donio kada rasplet izbora još nije bio poznat.

Antre Kotromanović napušta politiku i odlazi raditi u Washington.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ususret izborima Ogroman broj građana osjeća se napušteno: Ekstremni desničari znaju kako profitirati na njima Ivan Malenica - 1 Borba za glasove Režu vrpce, otvaraju zgrade, radove... Razletjeli su se na sve strane: Jedna je stvar i više nego jasna

'Poslije svega donio sam definitivnu odluku: odlazim iz politike i jedno vrijeme iz Hrvatske. Najprije ću na mali odmor u Irak ili Mali. Poslije toga odlazim na rad u Ameriku, izvan politike', kaže Kotromanović koji je kao nositelj liste koalicije Hrvatska raste u 10. izbornoj jedinici osvojio saborski mandat.

Objašnjava da se u zemljama u koje planira na odmor može nastradati fizički, a da ovo što se događa u Hrvatskoj prerasta u duhovno stradavanje.

Za vrijeme nedavnog privatnog boravka u Americi dogovorio je angažman i donio odluku da je dosta politike, u vrijeme kada se rasplet izbora još nije znao.

'Radit ću za jedan odvjetnički ured čijim su vlasnicima poznate moje sposobnosti i znanje', rekao je za Slobodnu Dalmaciju. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene