Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odluku da se više neće baviti politikom Kotromanović je donio kada rasplet izbora još nije bio poznat.


Antre Kotromanović napušta politiku i odlazi raditi u Washington.

Vezani članci Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a Plenković o pozdravu 'ZDS', nagađao i što znači Škorin rukoljub: "Ne znam koji su mu planovi. Je li to bio signal želje da se vrati u HDZ, nismo uspjeli dekriptirati" Srdačan pozdrav Miroslava Škore i Kolinde Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović navodno ostala neugodno zatečena Škorinim rukoljubom, on joj uzvratio: "Nisam stekao takav dojam"

'Poslije svega donio sam definitivnu odluku: odlazim iz politike i jedno vrijeme iz Hrvatske. Najprije ću na mali odmor u Irak ili Mali. Poslije toga odlazim na rad u Ameriku, izvan politike', kaže Kotromanović koji je kao nositelj liste koalicije Hrvatska raste u 10. izbornoj jedinici osvojio saborski mandat.

Objašnjava da se u zemljama u koje planira na odmor može nastradati fizički, a da ovo što se događa u Hrvatskoj prerasta u duhovno stradavanje.

Za vrijeme nedavnog privatnog boravka u Americi dogovorio je angažman i donio odluku da je dosta politike, u vrijeme kada se rasplet izbora još nije znao.

'Radit ću za jedan odvjetnički ured čijim su vlasnicima poznate moje sposobnosti i znanje', rekao je za Slobodnu Dalmaciju. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook