Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KOMENTIRAO I BRKIĆA

Plenković se nada da nitko neće slijediti Hasanbegovićev primjer, ali...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrej Plenković vjeruje da nitko u HDZ-u neće slijediti primjer Zlatka Hasanbegovića, ali ipak kaže da "nema kristalnu kuglu".

Nitko u HDZ-u neće slijediti Zlatka Hasanbegovića, ustvrdio je Andrej Plenković, predsjednik Vlade i HDZ-a, odgovarajući na pitanja novinara na zagrebačkom Europskom trgu. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Zamalo ostao bez glasa Plenković u zanosu komentirao rezultate istraživanja Dnevnika Nove TV: "Pokažimo svima tko je najveća stranka u Hrvatskoj'' Ivan Penava i Andrej Plenković Navodno tajno snimljeno Plenković snimljen kako vrijeđa Penavu i Most? "Moja baba pokojna bi tako mogla biti gradonačelnica Vukovara... Most - to su bolesnici"

Na pitanje novinara znači li to da u HDZ-u više nema nezadovoljnika, Plenković je ipak bio oprezniji. "Nemam kristalnu kuglu, ali HDZ je brend", rekao je Plenković.

Novinare je zanimalo kako će osigurati većinu u Saboru bez Hasanbegovića, premijer je ustvrdio da će imati većinu, ali i znakovito dodao: "Ne znači da ćemo biti bez njega".

Za poruke Milijana Brkića upućene Miloradu Pupovcu i predstavnicima nacionalnih manjina, Plenković je rekao da je "malo predimenzionirana interpretacija te izjave".

"Gospodin Pupovac i zastupnici manjina su od prvog dana dio parlamentarne većine, bili su za povjerenje ministru Zdravku Mariću i bit će uz nas opet kad bude glasovanje u Saboru. To je sve u redu i ne bih tome pridavao pozornost"; rekao je Plenković 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene