Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''zvuči kao science fiction''

Afera SMS se ne smiruje: ''Kako to jedan pojedinac iz Belišća može špijunirati ministra unutarnjih poslova?''

Odvjetnik Milijana Brkića Ivo Farčić (Foto: Dnevnik.hr)
Odvjetnik Milijana Brkića Ivo Farčić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Odvjetnik Milijana Brkića Ivo Farčić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Nakon što je policija u utorak pretresla obiteljsku kuću i ispitala Franju Vargu zbog sumnje da je odao tajne podatke iz istraživanja u novom kraku afere SMS, obrana Milijana Brkića još jednom je poručila da osumnjičeni nemaju uvid u spis niti znaju za što ih se konkretno tereti, ali da te informacije ima policija.

Brkićevi odvjetnici negiraju i povezanost s navodima objavljenima u tjedniku Nacional da se pokušalo tajno pratiti ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića. "Zvuči mi kao science fiction. Neću ništa tvrditi. Vidjet ćemo kako to oni temelje, ali bilo bi zanimljivo vidjeti kako to jedan pojedinac iz Belišća može špijunirati ministra unutarnjih poslova'', kaže odvjetnik Milijana Brkića Ivo Farčić.

Pročitajte i ovo Milijan Brkić (Foto: Dnevnik.hr) Afera SMS Milijan Brkić ispitan u osječkom državnom odvjetništvu: "Dao sam iskaz, ne očekujem optužnicu" Slika nije dostupna Od Mamića do Udbe i Jovanke Ni nakon godinu dana joj se ne nazire kraj: Svi krakovi afere SMS

O tome očitovanje od nadležnih službi traži i saborski Odbor za nacionalnu sigurnost. Ranko Ostojić smatra da bi premijer i Predsjednica trebali sazvati sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost.

"Oni smatraju i javno kažu da oni nemaju informaciju o tome šta se događa. E, pa to je zaista sigurnost i povjerenje kad čujete od premijera koji je nadležan za sve službe koje ga trebaju informirati, koji je nadležan i u MUP-u i tako dalje, i kaže da on nema pune informacije'', smatra Ostojić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene