Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Primit će ih Milanović, Linić i Vujčić

U Zagreb stiže izaslanstvo MMF-a, zanimaju ih Vladini planovi za 2013.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stabiliziranje državne blagajne, reforme i otklanjanje barijera za investicije samo su neka od pitanja o kojima će se, prilikom posjeta Zagrebu, na sastancima s Milanovićem, Linićem i Vujčićem informirati MMF-ovci.

Izaslanstvo Međunarodnog monetarnog fonda, predvođeno zamjenicom šefice MMF-a Nemat Shafik, u ponedjeljak će razgovarati s premijerom Zoranom Milanovićem, ministrom financija Slavkom Linićem, ali i guvernerom HNB-a Borisom Vujčićem.

Pročitajte i ovo Hrvatska narodna banka PRIOPĆENJE HNB-A Hrvati se baš jako vole zaduživati, najviše su se uzimali gotovinski krediti Boris Vujčić Godinu dana eura Guverner HNB-a: "Od početka karijere slušam pitanja kad će kamatne stope u Hrvatskoj biti kao u Njemačkoj''

>> MMF priznao: Pogriješili smo s preporukama mjera štednje

MMF-ovo izaslanstvo dolazi u Hrvatsku u sklopu posjeta regiji, a i njih baš kao i druge financijske institucije zanimaju Vladini planovi za 2013. godinu. U pitanju je stabiliziranje državne blagajne, reforme i u kojem će roku biti izvedene, ali i otklanjanje barijera za investicije.

MMF-ovo mišljenje nije i neće biti presudno, ali može biti važno kada u proljeće kreditne agencije budu ocjenjivale napredak Vlade u izlasku iz krize.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene