Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Svatko bira svoj put. Nije li ljudski život čudesan?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodeći računa o zadovoljenju individualnih potreba, Merkur osiguranje je izašlo je s potpuno novim i jedinstvenim programom takve vrste na hrvatskom tržištu- Siguran put.

Siguran put predstavlja osiguranje života, štednju i osiguranje u slučaju gubitka osnovnih životnih sposobnosti. Gubitak osnovnih životnih sposobnosti znači smanjene prihode, ali i povećane financijske izdatke. Siguran put je osiguranje koje u prvi plan stavlja posljedicu s kojom se osoba bori, bez obzira na njezin uzrok. Prema ovom programu u slučaju gubitka primjerice vida, govora, sposobnosti pisanja ili pak orjentacije na dulji period od 12 mjeseci, osiguranje će korisniku isplatiti osiguranu svotu uvećanu za do tada pripisanu dobit. Također, ovaj program nudi mogućnost isplate osigurane svote u slučaju gubitka po 3 osnovne sposobnosti na primjer sluha, samostalnog hodanja i oblačenja jakne. Siguran put je jedinstveno osiguranje takve vrste u Hrvatskoj, a osigurati se mogu osobe od 16 do 55 godina života. Siguran put pruža višestruku sigurnost- štednju, zbrinutost u slučaju gubitka osnovnih životnih sposobnosti i bezbrižan život. Siguran put je uvijek najbolji put!

Pročitajte i ovo Ilustracija Dogodilo se u sekundi Šok u zagrebačkoj bolnici: MR uređaj "usisao" bolnički krevet, posebna ekipa ih pokušava razdvojiti Ljubav koja nadilazi vrijeme Pokrovitelj Generali Ljubav koja nadilazi vrijeme: Kako uz pomoć financijskog plana zaštititi najmilije i usaditi dobre navike

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene