Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pariz ima Bois de Boulogne, London Hyde Park, New York Central Park, a Zagreb Centar Maksimir… budite dio Svijeta – stanovi na vrhunskoj lokaciji pored parka Maksimir.


Odluka o kupnji stana ili poslovnog prostora, odluka je koja će vas pratiti cijeli život. U vrijeme kada se u Zagrebu gradi ili je izgrađeno oko 10.000 stanova, više no ikada postalo je bitno voditi računa o najvažnijoj stvari kada su u pitanju nekretnine - a to je lokacija. Prestižna i odlično prometno povezana lokacija glavna je prednost novog i modernog Stambeno poslovnog Centra Maksimir.

Vezani članci Provjereno: Zgrada - 6 Cijeli život provela u stanu u centru Zagreba pa doznala da mu nije vlasnica: "Kako netko može prodati nešto ako nije vlasnik?" Slika nije dostupna VIDEO: Za centar Zagreba potres bi bio koban

Namijenjen je svima koji žele živjeti u gradu i imati udobnost i kvalitete koju on pruža, a istovremeno sačuvati intimu i uživati u čarima života u prirodi i zelenilu parka Maksimir, najvećeg i jednog od najljepših zagrebačkih parkova. Objekt se nalazi na vrhunskoj lokaciji u neposrednoj blizini KBC Zagreb (Rebro) i parka Maksimir, u Kesterčanekovoj ulici u Zagrebu, a njegova moderna arhitektura skladno je uklopljena u prirodu i zeleni okoliš obližnje maksimirske šume.

Završetak gradnje planiran je za lipanj ove godine, kada će budućim vlasnicima biti na raspolaganju 149 novih kvalitetnih stanova (1- 5 sobni stanova, od 35 do 190 m2 na osam katova), poslovnih prostora, te garaža i parkirališnih mjesta, iznimno kvalitetne gradnje, bogate opreme i visokih ekoloških standarda na odličnoj lokaciji na spoju grada i Maksimira. Centar ima i svoj mali trg s biranim poslovnim prostorima koji će život u njemu činiti ugodnim i ljepšim.

Centar gradi poznata građivnska tvrtka Emporion plus specijalizirana za građenje i opremanje najzahtjevnijih objekata. Dokazala se na brojnim poslovnim i stambenim zgradama poput tgovačkih centara Mercatora, Avenue Malla, Cinestara Zagreb, Hotela Esplanade u Zagrebu, Novi Resorta u Novom Vinodolskom i dr.

'Kupci stanova SPC Maksimir dobivaju prekrasnu i prometno odlično povezanu lokaciju na spoju grada i Maksimira. Tu su kvalitetna gradnja, prirodni materijali, prekrasan i očuvan i čist okoliš, te trgovački, ugostiteljski i drugi sadržaji raznih namjena, birani da im život bude ljepši i lakši. U neposrednoj blizini zgrade su škola, vrtić, zdravstvena ustanova, pošta, banka i sportsko-rekreativni centri i ovo je prva novogradnja u ovom dijelu grada u kojem se posljednjih 10-ak godina ništa nije gradilo', ističe Zdravko Živković, direktor tvrtke Emporion plus. Za kupnju stana u Centru Maksimir nudi se popust na gotovinsku uplatu te krediti Zagrebačke banke.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju