Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sirevi, Pršuti, tartufi...

'Kupujmo hrvatsko': Manji odaziv proizvođača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Puli je održana tradicionalna akcija Kupujmo Hrvatsko. Obilježio ju je manji odaziv proizvođača nego prošlih godina, njih 150, od čega 34 iz Istre.

Među proizvodima koji se prodaju po promotivnim cijenama našli su se sirevi, pršuti, tartufi, maslinovo ulje, suveniri. Hrvatska gospodarska komora ističe važnost očuvanja razine domaće potrošnje čime bi se u budućnosti mogla održati ekonomska aktivnost zemlje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PROBLEM NEPLAĆANJA KUPUJMO HRVATSKO Mali proizvođači se teško probijaju u hotele Slika nije dostupna Kupujmo hrvatsko Evo što bi se dogodilo kad bi Hrvati kupovali samo malo više domaćih proizvoda

>> HGK: 'Kupujmo hrvatsko' na Facebooku i Twitteru

'Promoviramo kvalitetu hrvatskih proizvoda, pogotovo one proizvode koji su nosioci znaka 'hrvatska kvaliteta' i 'izvorno hrvatsko'', rekla je stručna suradnica HGK Sanja Bubonjić.

'Bio sam prošle godine pa mogu reći u usporedbi s prošlom godinom sad je minus tri. Prošla godina je zaista bila puno jača', rekao je Mario Tworek iz Nove Gradiške. 'Iz godine u godinu sve teže i teže, tako da dosta kolega koji su s nama radili su odustali od proizvodnje, a vidjet ćemo što će biti u budućnosti', rekao je Tomislav Vidas iz Novalje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene