Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VLADIMIR BOŠNJAK PREUZIMA POZICIJU

Jedna od najvećih hotelskih kompanija u Hrvatskoj, opatijska Liburnia Riviera Hoteli d.d., od 5. ožujka 2021. godine ima novog predsjednika Uprave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorni odbor Liburnia Riviera Hoteli d.d. Opatija je na sjednici održanoj u petak, 05. ožujka 2021., za novog predsjednika uprave društva imenovao g. Vladimira Bošnjaka, umjesto dosadašnjeg predsjednika g. Agrona Beriše s kojim je dogovoren sporazumni prestanak daljnje suradnje.

Vladimir Bošnjak je diplomirani ekonomist koji je svoje bogato profesionalno iskustvo stjecao na različitim upravljačkim pozicijama u privatnom sektoru, što mu je omogućilo stjecanje odgovarajućeg znanja i iskustva za upravljanje, prije svega, operativnim i financijskim poslovanjem društva.

Uz Vladimira Bošnjaka, u upravi Liburnia Riviera Hoteli d.d. Opatija ostaje dosadašnji član Johannes Böck, čime se osigurava kontinuitet poslovanja.

Nadzorni odbor se zahvalio Agronu Beriši na dosadašnjem radu i doprinosu koji je dao tijekom svog mandata i izrazio dobrodošlicu g. Bošnjaku kojem želi puno uspjeha u budućem radu.
Liburnia Riviera Hoteli d.d. na opatijskom području upravlja hotelima, vilama i kampom te trenutno zapošljava 400 radnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene