Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas dio redovitih letova

Croatia Airlines izgubila najmanje 2 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema aktualnom stanju u hrvatskome i europskom zračnom prostoru, Croatia Airlines danas planira obaviti dio redovitih domaćih i međunarodnih letova, priopćeno je iz Croatia Airlinesa.

U domaćem prometu obavit će letove: Zagreb - Dubrovnik (u 14.15 sati), Split - Zagreb (u 12.25 sati) i Zagreb - Split (u 21.20 sati), Zagreb - Dubrovnik (u 21.10 sati) i Dubrovnik - Zagreb (u 17 sati i u 22.10 sati).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na letovima Croatie Airlines - nude strana vina Croatia Airlines promovira strane proizvode Slika nije dostupna Nema stradalih U zrakoplov CA u jednom danu dvaput udario grom

U međunarodnom prometu obavit će letove: Zagreb - Skopje (u 14.05 sati) i Skopje - Zagreb (u 16 sati), Zagreb - Sarajevo (u 14.55 sati) i Sarajevo - Zagreb (u 16.15 sati), Zagreb - Split - Rim (u 14.30 sati) i Rim - Split - Zagreb (u 18 sati), Dubrovnik - Rim (u 18 sati) i Rim - Dubrovnik (u 20.15 sati).

>> Negativni utjecaj vulkanskog dima veći od napada 11. rujna

U priopćenju se podsjeća da je od četvrtka poremećen zračni promet zbog oblaka vulkanskog pepela s Islanda. U tom je razdoblju u zrakoplovima Croatia Airlinesa trebalo letjeti oko 14.500 putnika. Ukupni se gubici još procjenjuju, a Croatia Airlines procjenjuje kako je dosad pretrpjela izravnu financijsku štetu od oko 2,000.000 eura. Osim toga, kompanija trpi i neizravne štete zbog gubitka povjerenja putnika u civilni zračni prijevoz te prelaska na druge oblike prijevoza.

Croatia Airlines moli putnike s navedenih letova da se zbog najaktualnijih informacija što prije jave službi Kontakt centra na telefon (01) - 66 76 555, te da na vrijeme krenu u polazišne zračne luke. Podaci o promjenama u redu letenja kontinuirano se objavljuju i na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene