Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon punih 19 godina prekida zračnog prometa između Hrvatske i Srbije, 20. lipnja 2011. godine Croatia Airlines i JAT Airways uspostavit će 'ljetni' zračni most između Beograda i Dubrovnika.


To je već poznato,  no prema još neslužbenoj, ali potvrđenoj informaciji, ta dva nacionalna avioprijevoznika napokon su se uspjela dogovoriti i o tome tko će od njih 'servisirati' letove između Beograda i Splita, Pule te Zagreba tempirane za drugi dio ljeta, piše Slobodna Dalmacija.

Vezani članci Prelazak granice s COVID potvrdama - 4 Planning a tour to Croatia? Here are the guidelines for COVID restrictions and crossing the border Slika nije dostupna Srbi uskoro lete na Jadran

>> Srbi uskoro lete na Jadran

JAT i Croatia Airlines detalje tog sporazuma drže u tajnosti jer ga zajednički planiraju predstaviti javnosti tek ovog vikenda, na beogradskom Sajmu turizma. Do tada je službena verzija da je 'na tehničkoj razini sve dogovoreno, a timovi će idućih tjedana preciznije iskristalizirati modalitete po kojima će raditi'. Ipak smo doznali kako bi između dviju metropola trebali prometovati avioni Croatia Airlinesa.