Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Žrtva bure: Pala daska sa skele i ubila slučajnog prolaznika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikola Visković (79) poginuo je jutros u Metkoviću kad ga je, dok je prolazio ulicom, u glavu pogodio komad oplate koji je, zbog jake bure, doletio s gradilišta stambene zgrade u Splitskoj ulici, potvrdio je zamjenik glasnogovornika dubrovačko-neretvanske Policijske uprave Ivica Didić.

Visković je u sedam sati i pet minuta pošao u trgovinu po kruh te je pločnikom prolazio pokraj gradilišta na kojemu građevinska tvrka "MGA" iz Metkovića gradi stambenu zgradu.

Pročitajte i ovo Drama u Petrinjskoj ulici Kaos u Zagrebu Vjetar ili nemar? Uzrok pada skele i dalje se utvrđuje, građani uznemireni: "Ovdje se radi očito o loše izvedenim radovima" Laboratorij - 1 Reagiralo ministarstvo Laboratorijski rat na jugu Hrvatske: Imoćani preoteli Metkoviću biokemičarku, pacijenti u neizvjesnosti

Policija je obavila očevid u suradnji s inspekcijom rada kako bi se utvrdila moguća odgovornost izvođača radova. Truplo nesretnog prolaznika prevezeno je na obdukciju u Dubrovnik. 

Udari bure jutros su dosezali i do 150 kilometara na sat. 

Nesretno poginuli Nikola imao je samo suprugu koja, kako saznajemo, neće tražiti ničiju odgovornost za smrt svoga supruga

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene