Nikola Visković (79) poginuo je jutros u Metkoviću kad ga je, dok je prolazio ulicom, u glavu pogodio komad oplate koji je, zbog jake bure, doletio s gradilišta stambene zgrade u Splitskoj ulici, potvrdio je zamjenik glasnogovornika dubrovačko-neretvanske Policijske uprave Ivica Didić.


Visković je u sedam sati i pet minuta pošao u trgovinu po kruh te je pločnikom prolazio pokraj gradilišta na kojemu građevinska tvrka "MGA" iz Metkovića gradi stambenu zgradu.

Vezani članci Policija, ilustracija Strašna tragedija u Kaštel Gomilici: Teretni vlak udario maloljetnika i na mjestu ga usmrtio DHMZ izdao je upozorenja za područje Velebitskog kanala, Kvarnera i sjevera Dalmacije Sutra ne putujte ako nije nužno: Ozbiljno upozorenje meteorologa, dio Hrvatske u crvenom

Policija je obavila očevid u suradnji s inspekcijom rada kako bi se utvrdila moguća odgovornost izvođača radova. Truplo nesretnog prolaznika prevezeno je na obdukciju u Dubrovnik. 

Udari bure jutros su dosezali i do 150 kilometara na sat. 

Nesretno poginuli Nikola imao je samo suprugu koja, kako saznajemo, neće tražiti ničiju odgovornost za smrt svoga supruga