Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zločin iz strasti: Učitelj ubio ljubavnicu, a zatim presudio sebi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obdukcija je pokazala da je 46.-godišnji Branko Štos, inače učitelj iz Babine Grede, prvo nožem usmrtio svoju intimnu prijateljicu Vesnu Veger, ravnateljicu Doma za stare i nemoćne u Đakovačkoj Breznici, a potom i sebi tim istim nožem oduzeo život.

Pri dolasku policije, ubijena žena zatečena je s nožem u ruci, a muškarac s nožem u trbuhu pa nije bilo jasno tko je ubio koga. Policija je cijelo vrijeme sumnjala na Branka koji je ostavio i oproštajno pismo

Pročitajte i ovo Prevencija suicida Svjetski dan prevencije samoubojstava Poražavajuće brojke: "Svako drugo dijete se osjeća toliko loše, da osjeća da je suicid jedino rješenje" Ubojstvo u blizini Tuzle - 4 Motiv je ljubomora? Muškarac u BiH ubio ženu pa presudio i sebi: "Nije se ni s kim svađala, dala bi ti zadnji zalogaj kruha da pojedeš"

U krvavom krevetu mrtva je žena pronađena s nožem u ruci i čekićem pored nje.

U tijelu muškarca bio je zabijen drugi nož. Kuća je bila zaključana. Prema neslužbenim informacijama Vesna i Branko bili su u dugogodišnjoj vezi pa se kao mogući motiv spominje ljubomora i razmirice među ljubavnicima.

Branko je bio učitelj od 1. do 4. razreda u babinoj Gredi, a poznat je kao mirna i nimalo incidentna osoba. Navodno je početkom rujna uzeo bolovanje, a njegove kolege kažu da su primjetili da se s njim nešto čudno događa.

Dojavu o tome da se u kući 'nešto događa' policiji je dao netko od susjeda, izvijestio je istražni sudac. 

Dodao je kako je kuća u kojoj su pronađena mrtva tijela, bila zaključana, te je policija u nju ušla tek nakon intervencije vatrogasaca.

Istraga je u tijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene