Trilj: Mjesto gdje je popodne pronađena ozlijeđena žena (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 4
Trilj: Mjesto gdje je popodne pronađena ozlijeđena žena (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 4 Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

U utorak popodne je u Trilju na ulici izbodena žena.


"U Trilju oko 15:30, na ulici, oštrim predmetom je ozlijeđena žena. Prevezena je u splitsku bolnicu kako bi joj bila pružena lječnička pomoć. Prema za sada dostupnim informacijama, teže je ozlijeđena", kazala je za DNEVNIK.hr glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Sanja Nazlić.

Vezani članci Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Prijatelji se boje za život ponovno pretučene glumice koja i dalje ne želi otići od nasilnog partnera Ilustracija (Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL) Dvojica zagrebačkih policajaca na privatnom druženju pretukla trećeg: Izbili mu zube, slomili rebra

U policiji doznajemo i da je jedna osoba, zatečena na mjestu događaja, dovedena u službene prostorije policije te se provodi kriminalističko istraživanje i utvrđuju sve činjenice. O navedenom je izvješteno Županijsko državno odvjetništvo.

Neslužbeno doznajemo da je 47-godišnja žena više puta ubodena u glavu i vrat, a privedena osoba je s ozlijeđenom u rodbinskom odnosu.

Radi se o ozljedama vrata i oka nanesenima hladnim ubodnim oružjem, vjerojatno nožem ili sličnim oštrim predmetom. Slobodna Dalmacija piše da je s ozlijeđenom ženom u ulici zatečen i malodobni sin, dobi od 14 godina, koji je odveden u Policijsku postaju Sinj.

Na adresi u toj ulici gdje je ubodena 47-godišnjakinja inače ne živi, već tamo stanuje sin s njenim bivšim mužem i novom partericom. Dječak pohađa osmi razred osnovne škole i navodno nije bio problematičan. Nakon očevida vatrogasci su ulicu isprali šmrkom kako bi uklonili tragove krvi.