Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAGA U TIJEKU

Užas u Trilju: Žena na ulici više puta ubodena u vrat i oko, policija u postaju odvela njezina 14-godišnjeg sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak popodne je u Trilju na ulici izbodena žena.

"U Trilju oko 15:30, na ulici, oštrim predmetom je ozlijeđena žena. Prevezena je u splitsku bolnicu kako bi joj bila pružena lječnička pomoć. Prema za sada dostupnim informacijama, teže je ozlijeđena", kazala je za DNEVNIK.hr glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Sanja Nazlić.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija bilo je tragova krvi Noćno divljanje u Vrgorcu: Pijani razbijali lokal pa napali policiju Snimka potjere za napadačem u Londonu Ubio 13-godišnjeg dječaka VIDEO Objavljena snimka potjere za napadačem u Londonu: "Ulazi ljudima u vrtove! Zaključajte vrata!"

U policiji doznajemo i da je jedna osoba, zatečena na mjestu događaja, dovedena u službene prostorije policije te se provodi kriminalističko istraživanje i utvrđuju sve činjenice. O navedenom je izvješteno Županijsko državno odvjetništvo.

Neslužbeno doznajemo da je 47-godišnja žena više puta ubodena u glavu i vrat, a privedena osoba je s ozlijeđenom u rodbinskom odnosu.

Radi se o ozljedama vrata i oka nanesenima hladnim ubodnim oružjem, vjerojatno nožem ili sličnim oštrim predmetom. Slobodna Dalmacija piše da je s ozlijeđenom ženom u ulici zatečen i malodobni sin, dobi od 14 godina, koji je odveden u Policijsku postaju Sinj.

Na adresi u toj ulici gdje je ubodena 47-godišnjakinja inače ne živi, već tamo stanuje sin s njenim bivšim mužem i novom partericom. Dječak pohađa osmi razred osnovne škole i navodno nije bio problematičan. Nakon očevida vatrogasci su ulicu isprali šmrkom kako bi uklonili tragove krvi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene