Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispitani svi svjedoci

Željka Marković puštena iz pritvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnateljica Direkcije poslovnih prostora u odjelu za komunalni sustav grada Rijeke Željka Marković u petak je puštena iz pritvora, a druge dvije osumnjičenice, državna inspektorica Biserka Gregorović i voditeljica pisarnice u riječkome Državnom inspektoratu Nevia Mišćak ostaju u pritvoru, potvrdio je glasnogovornik riječkoga Županijskog suda Zoran Sršen.

One i još tri osobe koje nisu pritvarane sumnjiče se da su počinile više kažnjivih djela zloporabe položaja i ovlasti, primanja mita te protuzakonitog posredovanja. Željka Marković iz pritvora je puštena odlukom suca istrage na temelju zahtjeva USKOK-a, i to zato što su ispitani svi svjedoci vezani uz njezin dio predmeta, a u pritvoru je bila zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Gregorović, Mišćak i Marković sudac istrage odredio je prije desetak dana jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke. Odredio im je i jamčevinu koja može zamijeniti pritvor, i to za Gregorović 100.000 kuna, za Mišćak 50.000 kuna i za Marković 150.000 kuna. USKOK se žalio na odluku o određivanju jamčevina, ali ta žalba danas nije prihvaćena na sjednici izvanraspravnog vijeća riječkoga suda.

Gregorović i Mišćak do daljnjeg ostaju u pritvoru ako ne uplate jamčevinu.
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječnici u šoku Cure stravični detalji: Majka monstrum kćeri (4) u sok stavljala lijekove, doza pogubna i za odraslu osobu Ilustracija tisuće eura Pronovjera na Ekonomskom fakultetu u Rijeci: Policija prijavila još četvero zbog 24.000 eura

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene