Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrt u Puli

Pogibeljna noć: Troje poginulih, pet ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe poginule u prometnim nesrećama koje su se tijekom noći dogodile na hrvatskim cestama.

>Dvadesetdvogodišnji motociklist iz Pule preminuo je u pulskoj Općoj bolnici od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći koja se jutros oko šest sati dogodila na pulskoj Rivi, izvijestila je istarska policija.

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore" Ilustracija nedostatak liječnika ''Pa kako je to moguće?!'': Rekli mu da nema dežurnog liječnika na hitnoj, imamo odgovor bolnice

Nesreća se dogodila nedaleko Lučke kapetanije odnosno kod skretanja za parkiralište na Karolini kada je 22. godišnji M.I. iz Pule svojim mopedom dolaskom u lijevi zavoj uslijed neprilagođene brzine, počeo kočiti i pri tom izgubio kontrolu nad upravljačem.

Mopedom se potom popeo preko rubnika na travnatu površinu i udario u stablo. Od siline udara vozač je pao na kolnik dok je moped nastavio nekoliko metara nekontrolirano kliziti po kolniku. Mladi Puljanin s ozljedama opasnim po život prevezen je u Opću bolnicu Pula gdje je preminuo pola sata nakon nesreće. Kako se doznaje u policiji, mladić je koristio zaštitnu kacigu. 

Tijekom noći, dvije su osobe smrtno stradale u Šibeniku. Oko 3,35 sati u predjelu Njivica dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 25-godišnji putnik na motociklu. Naime, 24-godišnjak iz Vodica upravljao je pod utjecajem alkohola i bez zaštitne kacige motociklom i kretao se iz smjera Vodica prema Šibeniku. Dolaskom u blizinu benzinske pumpe zbog neprilagođene brzine gustoći prometa prednjim je dijelom motocikla naletio na osobni automobil kojim je upravljala 29-godišnjakinja. Na mjestu je smrtno stradao 25-godišnji putnik na motociklu koji nije koristio zaštitnu kacigu. Lakše tjelesne ozljede zadobio je vozač koji je zadržan u policijskoj postaji, a protiv njega slijedi optužni prijedlog i kriminalističko istraživanje.

Nešto iza šest sati na 'Ražinskoj petlji' dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu poginuo 29-godišnjak iz Šibenika. On je upravljao osobnim automobilom i kretao se iz smjera Brodarice prema Šibeniku. Dolaskom do odvojka za cestu D-58 skrenuo je, gdje je zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu i sletio s kolnika.

Vozilom je udario u metalni stup javne rasvjete. Teške tjelesne ozlijede opasne po život zadobio je 16-godišnji putnik koji je prevezen u bolnicu u Split, a lakše tjelesne ozlijede zadobila su trojica maloljetnih putnika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene