Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška povreda službene dužnosti

Petrač se u zatvoru korisiti službenim telefonom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službenik zatvora u Puli zatečen je danas kako u svojem uredu neovlašteno omogućava zatvoreniku H.P. da se koristi službenim telefonom, izvijestilo je Ministarstvo pravosuđa.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o zatvoreniku Hrvoju Petraču. Službenici Odjela osiguranja zatvora u Puli, na temelju spoznaja dobivenih operativnim radom, zatekli su službenika Odjela tretmana kako, suprotno odredbama Zakona o izvršavanju kazne zatvora, podzakonskim aktima te pravilima službe, u svojem uredu neovlašteno omogućava zatvoreniku H.P. da se koristi službenim telefonom, navodi se u priopćenju. Protiv tog službenika bit će podnesen prijedlog za pokretanje postupka zbog teške povrede službene dužnosti, a poduzet će se i zakonske mjere radi njegova udaljavanja iz službe dok postupak ne završi.

Pročitajte i ovo Telefon (Foto: Guliver/Thinkstock) nisu očekivali Riječani u samoizolaciji ne mogu do epidemiologa: "Došlo je do zagušenja, uvodimo nove brojeve" Zagrebačka gradska skupština (Foto: Dnevnik.hr) prihvaćeno izvješće Grad Zagreb lani je raspolagao sa 8264 nekretnine

Zatvor u Puli dostavit će mjerodavnome državnom odvjetništvu izvješće o tome kako bi se utvrdila moguća kaznena odgovornost u vezi s čl. 337. Kaznenog zakona - zloporabom položaja i ovlasti, stoji na kraju priopćenja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene