Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebila ga trojica mladića

Zaradio prijelom lubanje dok se nalazio na Hitnoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
25-godišnjaka su izudarali, a kada je završio na Hitnoj, 26-godišnjak ga je udario u glavu.

Đakovačko Općinsko državno odvjetništvo podnijelo je danas istražnom sucu Županijskog suda u Osijeku istražni zahtjev protiv trojice mladića (1984., 1985. i 1987.) jer su teško ozlijedili 25-godišnjeg mladića. U priopćenju na internetskoj stranici osječkog Županijskog državnog odvjetništva se navodi kako se osnovano sumnja da su osumnjičenici 13. ožujka u namjeri da ga teško ozlijede, izudarali I. S. (1985.) rukama i nogama po glavi i tijelu.

Pročitajte i ovo Romobilom udario reporterku Ups! VIDEO Reporterka se javljala uživo iz Sarajeva, nije ni sanjala da će sve pokvariti jedan romobil Nikola Grmoja Burna sjednica VIDEO Grmoja izgubio živce, udario po klupi i srušio bocu: Nakon toga demonstrativno ustao, ali ni tu drama nije bila gotova

Pošto je ozlijeđeni 25-godišnji mladić primljen u stanici Hitne medicinske pomoći, prvoosumnjičenik ga je i u tom prostoru još dva puta udario šakom u glavu te mu uz prvotne lakše nanio teške ozljede opasne za život. Mladiću je utvrđen prijelom lubanje s nagnječenjem mozga i unutarnjim krvarenjem. Protiv trojice mladića koji se nalaze u osječkom zatvoru predložen je pritvor zbog opasnosti od ometanja istrage i ponavljanja djela, navodi se u priopćenju Županijskoga državnog odvjetništva u Osijeku. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene