Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na poletnoj pisti zagrebačke zračne luke Pleso jednom je putniku na relaciji Split-Zagreb pozlilo, te je zrakoplov vraćen.


Danas oko 13 sati prilikom kretanja zrakoplova Croatia Airlines na liniji Zagreb-Split sa stajanke prema poletnoj stazi pozlilo je jednom od putnika, saznajemo od glasnogovornika Croatia Airlinesa Davora Janušića.

>> Zbog kvara zrakoplov CA u Zagreb sletio bez jednog motora

Vezani članci Prosvjed u Zagrebu pod nazivom Krik za slobodu - 1 Šetali bez maski i razmaka: Tisuće u Zagrebu prosvjedovale protiv mjera, stožera i cijepljenja Eddie Wilson otvorio zagrebačku bazu Ryanaira - 5 Predsjednik Uprave Ryanaira za DNEVNIK.hr o otvaranju baze u Hrvatskoj i novim radnim mjestima: "Imamo više od 240 zračnih luka s kojima možemo povezati Zagreb"

Sukladno s procedurama za takve slučajeve zrakoplov je vraćen na stajanku, te je pozvana ekipa hitne pomoći koja je putniku pružila odgovarajuću skrb.

Putnik kojem je pozlilo odustao je od leta, te je zrakoplov s kašnjenjem od 35 minuta krenuo za Split.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.