Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznat otprije

Zagreb: Uhićen s gotovo 100 grama heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila i kazneno prijavila 39-godišnjaka kod kojega je zaplijenjeno gotovo stotinu grama heroina, vrijednog više od 30 tisuća kuna, doznaje se danas u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Osumnjičenom preprodavaču droge policija je ušla u trag još u četvrtak poslijepodne, kada je u BMW-u zagrebačkih registracija zatečen na jednom parkiralištu u Velikoj Gorici.

Nakon što ga je policija legitimirala 39-godišnjak je 'iz džepa izvadio i policajcima dragovoljno predao paketić s oko osam grama heroina', navodi se u izvješću PU zagrebačke.

Potom su na temelju sudskog naloga policajci pretražili prostorije koje muškarac koristi i u njima pronašli plastičnu vrećicu s oko 89 grama heroina.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden pritvorskom nadzorniku, odakle će biti prepraćen sucu istrage koji će mu odrediti istražni zatvor.

U PU zagrebačkoj ističu kako je osumnjičeni od ranije poznat također zbog zlouporabe droga. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene