Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Palo joj mladunče iz gnijezda

Zagreb: Stanari zvali policiju zbog straha od vrane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrana koja je večeras zbog pada mladunčeta iz gnijezda prestrašila stanare Travanjske ulice na Vrbanima, nakon intervencije djelatnika iz Dumovca smještena je u azil za životinje.

Vrana je prestrašena letjela iznad mladunčeta, nakon čega su stanari u strahu za sigurnost pozvali policiju i Državnu upravu za spašavanje. U neobičnom slučaju, kako kažu iz Dumovca nitko nije stradao, a vrana će nakon kratkog boravka u azilu biti prebačena u Udrugu za zaštitu divljih životinja AWAP. (Agencija VLM)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Primila cjepivo protiv tetanusa "Osjetila sam njezin kljun na glavi. Mislila sam da ću se srušiti na tlo": Vrane dvaput napale ženu u Zagrebu, doznajemo što se događa Majmunčić će biti predan u sigurne ruke (Foto: AFP) Želio kućnog ljubimca Ruski turist uhvaćen u bizarnom pokušaju krijumčarenja - bebe orangutana: "Kao da je prenosio dijete, spremio mu je dekicu"

>> Hitchcock više nije na Malešnici: Odselila vrana

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene