Mrtav muškarac koji je s ozljedama jutros nađen na području Novog Zagreba je 55-godišnjak M. A., a u dvorištu kuće u Denzleravoj ulici ostavila ga je zasad nepoznata osoba, izvijestila je zagrebačka policija.


Policija zasad ne zna je li riječ o nesretnom slučaju ili ubojstvu, a uzrok smrti trebala bi utvrditi obdukcija na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku, kamo je tijelo prevezeno. 

Vezani članci Policija (Foto/Arhiva: Marko Jurinec/PIXSEL) Strava u Staševici kod Ploča: Sin zadavio oca jer mu nije nije htio dati automobil? Ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Kraj potoka: Kod Lipovljana u automobilu pronađen mrtav muškarac

Očevid je pokazao da je tijelo muškarca u dvorištu obiteljske kuće ostavila nepoznata osoba, nakon što je na neutvrđenom mjestu i u neutvrđeno vrijeme preminuo od ozljeda koje su uočene na tijelu. Kriminalistička obrada traje i dalje.

Muškarac ima vidljiv prijelom lijeve noge i smrskano lice te ga je najvjerojatnije udario automobil koji ga je i vukao po cesti.

U posljednjih pet dana to je drugi slučaj nalaska mrtvaca na zagrebačkim ulicama. U Vrapču je prošlog petka u dvorištu obiteljske kuće nađeno tijelo 29-godišnjaka kojega je, kasnije se otkrilo, tamo dovezao i ostavio prijatelj. Iako se nagađalo da je muškarac preminuo od jakog udara struje zbog ozljeda na tijelu koje su očevici opisivali kao "spržene", obdukcija je pokazala da je uzrok smrti trovanje alkoholom.