Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U središtu Zagreba jutros je pronađen mrtav muškarac.


Jutros u 9:20 sati na klupi u parku Ribnjak pronađen je mrtav muškarac, još uvijek neutvrđenog identiteta, potvrdila je PU zagrebačka. Pretpostavlja se da se radi o muškarcu od 30-ak godina.

Vezani članci Oštećene zgrade nakon potresa u Zagrebu - 4 Nakon potresa, u Zagrebu s oštećenih zgrada padaju cigle: "S krova je sletio komad. Tresla sam se i plakala. A u blizini su tri škole" Policija pronašla tijelo u stanu u Zagrebu i ozlijeđenog muškarca koji je brzo preminuo - 4 Pucnji i dvoje mrtvih, jedan od njih policajac: Objavljeni detalji užasa u stanu na zapadu Zagreba

Prilikom očevida na tijelu mrtvog muškarca pronađene su ogrebotine, za koje se pretpostavlja da je zadobio tijekom pada. Truplo je poslano na obdukciju koja je pokazati točan uzrok smrti.

Mrtvog muškarca na kupi su zatekli građani, koji su potom obavijestili Hitnu pomoć, a oni su na posljetku pozvali policiju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.