Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon utakmice

Zagreb: Incidenti i privođenja nakon Lokomotive i Hajduka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava zagrebačka (PUZ) danas je na konferenciji za novinare izvijestila o izgredima koji su se dogodili prije, za vrijeme i nakon prvenstvene nogometne utakmice NK Lokomotiva i NK Hajduk koja se odigrala jučer na zagrebačkom stadionu Maksimiru.

Više navijača je oko 14,20 sati u Zvonimirovoj ulici bacalo kamenje i staklene boce na 'fiat punto', splitskih registracijskih oznaka, u kojem su bili vozač (1988.), te slovenski državljani (1987.,1987.,1989. i 1983.). Nitko nije ozlijeđen, a materijalna šteta na automobilu je oko 1000 kuna. Policija za počiniteljima traga. Privedena su dva pripadnika navijačke skupine iz Splita (1985. i 1984.) jer su im u automobilima pronađene drvene palice, a jedan je bio pod utjecajem alkohola. Nakon obrade su dovedeni na Prekršajni sud u Zagrebu.

Pročitajte i ovo BBB u Grčkoj Zbog nereda u Grčkoj Prva pravomoćna odluka: Pripadniku BBB-a potvrđena zabrana odlaska na utakmice Stigli BBB - 2 Ukupno pušten 91 BBB Iz grčkih zatvora na slobodu izlazi još 16 hrvatskih navijača

U 'opel vectri' zagrebačkih registracijskih oznaka zatečena su tri mladića (1991.,1991., i 1990.), a vizualnim pregledom vozila policijski službenici uočili su u vozilu gumenu palicu. Svi su dovedeni u policijsku postaju na prekršajnu obradu, a protiv jednog mladića (1991.) bit će redovnim putem podnesena prekršajna prijava.

U policijsku postaju preventivno je doveden navijač skupine iz Splita, jer je odbio pregled prilikom ulaska na stadion te je zatim pušten.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene