Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

EKSKLUZIVNE SNIMKE U Zagrebu i na autocesti A1 gorjeli automobili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donosimo fotografije i snimke dvaju različitih požara osobnih automobila koje su nam poslali naši čitatelji. Jedan je izgorio u Zagrebu, a drugi na autocesti kod Karlovca.

Jedna nam je čitateljica poslala fotografiju automobila koji se oko 18:30 zapalio na križanju Harambašićeve i Maksimirske. Iz zagrebačke policije su nam rekli da je došlo do samozapaljenja u predjelu motora te da se vatra potom proširila u unutrašnjost automobila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na usluzi sugrađana Bravo, majstore! Mladić ravnao prometom do dolaska policije i spriječio kaos Slika nije dostupna Potvrđeni rezultati DNK fosila potvrdio s kime su se ljudi križali

Automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka upravljala je 42-godišnja žena koja je, čim je primjetila dim, zaustavila automobil i izašla iz njega. U gašenu vatre odmah su joj priskočili zaposlenici obližnje banke, a potom su stigli i vatrogasci.

Srećom, nije bilo ozlijeđenih a vatra je ubrzo ugašena. Drugi nam je čitatelj posalo snimku kako gori automobil na dijelu autoceste Karlovac Zagreb. Kaže da je automobil gorio oko 17:30. Ukoliko i vi zabilježite slične događaje pošaljite nam snimke na moj.report@novatv.hr.


>> FOTO: Automobil 'parkirala' u prozor obiteljske kuće!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene