Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičenen bračni par

Zagreb: 18-godišnajkinju silovali i tjerali na krađe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supružnici iz BIH-a, 18 godišnju djevojku iz Srbije tjerali su na krađe, a pritom su je nekoliko puta i silovali. Policija je osumnjičenu privela zbog osnovne sumnje da je počinila da kazneno djelo trogovanja ljudima i ropstva.

Osnovana je sumnja da je 39- godišnjakinja zajedno sa suprugom u listopadu 2009. isključivo zbog materijalne koristi dovela mladu djevojku iz Srbije u iznajmljeni stan na zagrebačkoj Pešćenici, prenosi PUZ. Žrtva i maloljetna kći osumnjičenih prisiljene su na mnogobrojne krađe. Obje su krale, ali je kći bračnog para pazila kako djevojka ne bi ukrala nešto od 'njihovog' novca ili pokušala pobjeći. Kada je 18-godišnjakinja shvatila da nema osobne koristi od krađa, htjela se vratiti kući. Osumnjičeni su rekli da prvo mora platiti stan, pa je nastavila krasti. Kada je 17.11.2009. odlučila pobjeći i kupila autobusnu kartu za BiH na kolodvoru su dočekali osumnjičeni i nasilno vratili u iznamljeni stan.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača

Za muškarcem se traga

Prijetili su joj i nastavila je krasti, a nasilnim putem morala je pristati na nekoliko seksualnih osnosa s osumnjičenim. Policija je žrtvu otkrila prilikom krađe u trgovini u centru grada Zagreba. Nakon što im je pokazala lažnu putovnicu, policija je otkrila identitet djevojke i utvrdila kazneno djelo. U četvrtak, 24.12.2009. osumnjičena državljanka BiH  dovedena je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, dok je za njezinim suprugom raspisana potraga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene