Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuli u zadarskoj bolnici

Zadar: Poginuli pješak i motociklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe poginule u prometnim nesrećama na području Zadra.

Sinoć u 20:30 sati u Zadru, u ulici Put Bokanjca, 25-godišnjakinja je upravljala osobnim vozilom zadarskih registarskih oznaka krećući se neprilagođenom brzinom iz smjera juga prema sjeveru te je naletjela na 65-godišnjeg pješaka koji je nepropisno prelazio ulicu izvan obilježenog pješačkog prijelaza.

Pročitajte i ovo Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor" Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

>> Tri osobe ozlijeđene u sudaru pet vozila na Zagreb-Lipovac

Pješak je od zadobiveh ozljeda preminuo u Općoj bolnici u Zadru. Protiv vozačice Državnom je odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

Nešto prije, u 21:50 u Banjevcima, 33-godišnjak je bez vozačke dozvole upravljao motociklom zadarskih oznaka, pri čemu je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom i sletio van kolnika. Od zadobivenih ozljeda u Općoj bolnici Zadar motociklist je preminuo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene