Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zadar: Pet godina zatvora zbog droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudsko vijeće Županijskog suda, kojim je predsjedao sudac Boris Radman, danas je nepravomoćno osudilo 42-godišnju Meri Petani na zatvorsku kaznu od pet godina, a njezinom 19-godišnjem sinu Aldu Antoviću izrečena je odgojna mjera u Zavodu za preodgoj u trajanju od najmanje šest mjeseci do tri godine.

Županijski sud osudio je Meri Petani za dva kaznena djela preprodaje opojne droge. 

Pročitajte i ovo Bojan Hajdin, predsjednik Udruge paraplegičara i tetraplegičara Wings for life Sve je spremno za spektakl u Zadru: "Događajima poput ovoga budi se svijest o osobama s invaliditetom" Zadar spreman za WFL - 4 Wings for life Tisuće ljudi trčat će za one koji ne mogu, s njima će biti i bivši izbornik Vatrenih

Prvi put u lipnju prošle godine prigodom pretrage njezina stana policija je pronašla 2,5 grama kokaina i 1,39 grama heroina.

Drugi put, u kolovozu prošle godine, prigodom zaustavljanja automobila u kojemu su bili Meri Petani i njezin sin Aldo Antonić, policija je pronašla više od osam grama heroina.

Majka i sin osuđeni su za neovlašteno posjedovanje opojne droge radi prodaje. Sud joj je kao olakotnu okolnost uzeo činjenicu što je ovisnica o opojnim drogama.

Ovo je prvostupanjska presuda, a do pravomoćnosti Meri Petani bit će u pritvoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene